A major refurbishment and extension of a Georgian terraced home in a Westminster conservation area and our fourth house for this client. It was unusual in that it had a mews house at the rear linked by a small urban garden. The key was to maximise the potential of the space through linking levels with a sculptural stair and some cunning spatial design.
Notting Hill – London – UK

Contract sum: £930,000

  • Bark Place - stair
  • Bark Place - kitchen
  • Bark Place - kitchen island
  • Bark Place - ground floor
  • Bark Place - fireplace
  • Bark Place - dining
  • Bark Place - cloak sink
  • Bark Place - basement
  • Bark Place - bathroom
  • Bark Place - rear view
  • Bark Place - kitchen
  • Bark Place - handrail detail
  • Bark Place - glass detail
  • Bark Place - front view
  • Bark Place - handrail
  • Bark Place - ground to basement
  • Bark Place - stair detail